Kõige parem on end juba eelnevalt kaitsta ja hoida, et mitte haigestuda. Kuid mis siis ikkagi teha, kui see sööbik juba sees on? Kõige paremini töötab minu puhul iseenesest väga tavaline, kuid samas vägagi tõhus abivahend. Enne magamaminekut tuleks sisse juua veidike kanget alkoholi, sõltuvalt inimese harjumustest, palju on piisav. Kõige parem oleks tavaline viin, kuhu on sisse lisatud veidike pressitud küüslaauku, et maitset tunda oleks.

Seejärel oleks kõige parem teha kohe veel üks korralik seksiring voodis ning hommikuks pole pisikutest enam jälgegi. Hommikul võiks veel juua klaasi külma vett, kuhu on lisatud kaks teelusikatäit mett, mis aitab kehast välja viia kõik halva, mis viirustega seotud. See on lihtne retsept, mis minu puhul alati tõhusalt toimib. Kõige parem on teha seda kõike kohe, kui on tunda esimesi sümptomeid. Seda tõhusam on ka siis toime.

Apteegis olev antibakteriialse toimeainega toidulisand nimega Citrosept on samuti üks tänapäeva parimaid abivahendeid, mis on tõhus abi bakteritest hoidumiseks. Tema toimeaine on tõestatud teadlaste poolt ning kiitust ja positiivset tagasisidet saanud paljudes riikides. Tegu on väikese klaaspudeliga, mille sisu doseeritakse mahla või vee sisse vastavalt nii palju tilkasid, kui on vanust ja kui kaugel on viirus.

See aitab ka siis, kui viirus on võimu võtnud, kuid kõige parema tulevuse saavutab muidugi siis, kui kasutada mõned kuud lihtsalt profülaktika mõttes. Mina pole haige olnud juba vist umbes kaks aastat. Pisikesi nähtuseid esineb, kuid need pole õnneks seganud mu igapäevaelu. Mina ise teen kuuri läbi kevadel ja sügisel kuu aega või siis, kui on ohtlikud viirused liikvel.

Kallid inimesed, olgem terved ja hoidkem ennast!