“See oli teenitud võit Prantsusmaal, igatahes. Me peame sellega leppima,” sõnas Scolari. “Me tegime kõik, mis võimalik, kuid kui sa ei löö väravaid, siis sa ka ei võida.”

Scolari ei soostunud kommenteerima, kas ta jätkab Portugali koondise peatreenerina ka peale MM-i. “Minu leping kehtib juuli lõpuni, peale seda saab näha, mis hakkab juhtuma,” teatas brasiillasest peatreener, kirjutab BBC Sport.

Portugali kapten Luis Figo sõnas peale mängu: “Me olime enamat väärt kui see kaotus. Me oleme väga pettunud. Kontrollisime mängu rohkem, kuid ei jõudnud väravani. Kindlasti tahame lõpetada MM-i võiduga Saksamaa üle.”

Portugali jalgpallilegend Eusebio, kes tuli rahvuskoondisega 1966. aasta MM-il kolmandale kohale, arvas: “Õnnefaktor ei olnud täna Portugali poolel. Samas on mängijad õnnitlused ära teeninud. Kuid MM ei ole veel läbi — me pole küll finaalis, kuid meil on ees pronksikohtumine.”

Portugal kaotas kolmapäeval MM-i poolfinaalis Prantsusmaale 0:1. Saksamaa ja Portugali kolmanda koha mäng toimub laupäeva õhtul Stuttgardis, maailmameistri selgitavad pühapäeval Berliinis Itaalia ja Prantsusmaa.