Keevitajate ja betoonivalajate abiga hakkab Rävala puiesteel piirjooni võtma uus tahukas. Vilen Künnapu ja Ain Padriku projekti järgi valmib SAS-Radissoni hotell. Hotell on küljeti kinni Hoiupanga majas, krunt ise eeldab kolmnurkset hoonestust.

SAS-Radissoni hotelliketi tänane hüüdlause on "100% client satisfaction". Firma kinnitab, et kui klient siiski hotelliga rahule ei jää, saab ta raha tagasi. Kas rahulolu garanteeritakse ka SAS-i majatahukat vaatlevale Tallinna fännile? Mida on SAS-Radissonil öelda Tallinna kilukarbisilueti sõbrale, kes on armastama hakanud Virut, neelanud alla värskendatud fassaadiga Olümpia maisitõlviku ja kuidagi talub ka Ühispanga kolmnurki?

Esialgu tundub et Maakri tänava ja Tartu maantee tupiku kant saab juurde väheintelligentse hotelli, mida iseloomustab ainult maht. Kuid majast on valmis alles 18 korrust. Kanada Fultoni klaasisüsteemid, sinaka ja roheka tooniga, samuti 4-värvilised metallikonstruktsioonid veel ei paista.

Apananski kindlustusfirma viimane ohe, Maakri tänava maja tundub küll väga madalate pilvede lõhkujana, aga sisustab siiski intelligentselt Tallinna uut pilvelõhkujate kvartalit. Ametiühingute Maja ette lillekauplejate platsile on Merko planeerinud uue kõrghoone, kuid ehitushoogu pidurdas majanduskeskkonna külmenemine.

Kui Künnapu ja Padrik sellest pilvelõhkujast ka midagi shikki kujundavad, kui mitme torniga me tahaksime linna veel ehtida? Kas Tartu mnt-Rävala-Maakri kvartal peaks oma kesiste parkimisvõimalustega üldse püüdlema Pariisi Defence`i kõrghoonete poole?