Maestro Eri Klasi abikaasa Ariel Klasi tütar Marion lõpetas Soome Sibeliuse kolledži aastal 2002 ja õpib praegu Helsingis Sibeliuse Akadeemias ooperilaulu. Marion on kaks korda osalenud Lappeenrantaa lauluvõistlusel, kus möödunud aastal sai teise koha. Viinis õnnestus Marionil võita aga eriauhind, milleks osutus oma kontsert Musikvereinis, mis toimus lauljataril sel laupäeval.

Millised on sinu lemmik-ilurituaalid?

Mulle meeldib kodus sauna teha, panna mask näole ja samal ajal rahulikku muusikat kuulata. Armastan väga teha prantsuse maniküüri, kuigi see võtab kõvasti aega ja seepärast teen seda harva.

Kui palju käid moega kaasas?

Ostan kolm-neli korda aastas ajakirja Vogue. Ka reisidel käies vaatan moesuundi, rõivaste värve ja kangastiile. Püüan moetuulte järgi oma garderoobi koostada.

Millised on sinu lemmik-kaubamärgid?

Guess, Massimo Dutti ja Derby.

Kuidas hindad Soome tänavapilti Eestiga võrreldes? Ka Soomes võib muidugi leida stiilseid inimesi, aga Eestis on tänavapilt trendikam ja naised püüavad alati olla naiselikud.

Kui peaksid Eestis andma ühele mehele ja ühele naisele moeikooni tiitli, siis kes nad oleksid?

Annaksin moeikooni tiitlid Koit Toomele ja Carmen Kassile. Koit on minu arvates alati sümpaatne ja stiilne olnud. Carmenit märkasin juba ammu tema kosmopoliitse ilu pärast Diori reklaamis ja alles hiljem kuulsin, et ta on eestlanna.

Pikemat intervjuud loe ajakirjast Just!