“Seksi ja linna” staar on õnnelikus abielus näitleja Matthew Broderickiga ning ootab esimest last, aga tema südames on alati soe kohta JFK nooremale, kuna ta oli nii seksikas, nägus ja romantiline.

Näitlejanna meenutas, kuidas mees valas ta üle tähelepanu ja armastuskirjadega. “Miski ei ole võrgutavam kui armastuskirjad,” tsiteeris Star 27-aastase Sarah Jessica Parkeri sõnu.

Näitlejanna sõnul oli JFK noorem ameerikalikult mehelik ning suurepärane vestluskaaslane.

Johni ja Sarah’i armulugu sai alguse 1991. aastal, kui mees nägi teda New Yorgi teatrietenduses “The Substance of Fire”. John oli saledast seksikast näitlejannast lummatud ning saatis talle etenduse lõpus kirja. Hetke pärast kutsus Sarah ta lava taha ning nad klappisid koheselt.

Sõprade sõnul ei suutnud Sarah alguses uskuda, et John ta välja kutsus, kuna ta oli iga ameeriklanna unistus.

Wendy Leigh, raamatu “Prince Charming: The JFK Jr. Story” autor, meenutas, kuidas ta noori armunuid nende armuloo esimestel päevadel nägi. Ta ütles, et nägi Johni ja Sarah’i hubases baaris Greenwich Villages, John hoidis näitlejanna kätt ja kõik, mis naine ütles, pani mehe naeratama.

Varsti võis neid näha New Yorgi trendikates tantsuklubides, filmide esilinastustel ja romantilistes restoranides küünlavalgel õhtustamas. Nädalalõppudel sõitsid nad Johni autos Hamptonisse ja hullasid Sagaponacki plaažil. Kord olevat Sarah’il olnud seljas vaid märg T-särk ja valged puuvillased aluspüksid ning nad olid teineteise külge liibunud, põhjustades tõsist furoori.

Leigh sõnul veetsid John ja Sarah ka nädalavahetuse Läänerannikul, kui Sarah filmis koos Nicolas Cage`ga “Mesinädalaid Las Vegases”.

Pärast seda olevat Sarah saatnud Johnile kirja, tehes ettepaneku koos elama hakata. John ei olnud selleks valmis ning nende armulugu lõppes. Sarah püüdis Johni tagasi võita, aga John ei helistanud tagasi.

Varsti pärast armuloo lõppu hakkas Sarah sõbrustama Broderickiga ja abiellus temaga 1997. aastal. Kui ta 1999. aasta juulis Johni surmast teada sai, olid ta silmad “Seksi ja linna” võtetel nutust punased.