Lisaks kannavad uut visuaalset identiteeti ka RIK-i pakutavad informatsiooniteenused: e-äriregister ja e-kinnistusraamat. Kodulehelt leiab kasutaja kogu teenuseid puudutava info.

Lahti on seletatud nii äriregistri teabesüsteemi kui ka ettevõtjaportaali ja e-kinnistusraamatu sisu ja võimalused, pikem tutvustus Euroopa Äriregistri infoteenusest jpm. Lisaks leiab infot e-toimiku, e-õiguse ja ametlike teadaannete kohta. Mugavaks on tehtud ka arvamuste ja ettepanekute esitamine lihtsa vormi kaudu, millele on juurdepääs kodulehe igalt alamlehelt.

Äriregistri ettevõtjaportaalis on lisaks uuele välimusele nüüd võimalik sisse logida ka mobiili-ID kaudu ning täienenud on ka pangalinkide valik, mis loob mugavamaid võimalusi ettevõtjaportaali kasutamiseks laiemale kasutajaskonnale.

RIK kutsub ettevõtjaid üles esitama oma majandusaasta aruanne elektrooniliselt läbi ettevõtjaportaali. Majandusaasta aruande elektrooniline esitamine võimaldab lisaks aja kokkuhoiule ja mugavusele säästa paberit ja on seetõttu keskkonnasõbralikum.

Aruande esitamiseks elektroonilisel teel piisab ühe esitusõigusliku isiku kinnitusest ja seda saab teha kas pangalingi kaudu, ID-kaardiga või nüüd ka mobiili-ID-ga portaali sisse logides.

RIK on Justiitsministeeriumi haldusala asutus, mis haldab ja arendab mitmeid riigile ja kodanikule olulisi registreid ja infosüsteeme. Sealhulgas on nii e-äriregister, e-kinnistusraamat, e-notar kui ka muud õigusalased infosüsteemid. RIK on Eesti suurim IT-le orienteeritud riigiasutus, mille meeskonnas töötab 150 erialaprofessionaali.