Kui läinud aastal sai superfinaalis näha-kuulda kaht pea sarnase moega plikaohtu lauljat, kellest ühel oli õnnetuseks tähtsaks õhtuks kurk haigeks jäänud, siis nüüd on olukord sootuks teine.

Vastamisi on suurepärase hääle ning meeletu lavasarmi ja temperamendiga nooruke Jana ning võimsa häälega kummaline ja salapärane Haapsalu mees (ikkagi 27-aastane!) Arno.

Kõik märgid näitavad, et superstaarisaate paneb kinni Tallinnas venekeelses Juhkentali gümnaasiumis käiv 16-aastane Jana Kask, kelle rahvuse üle käib kommentaariumides kõva vaidlus — on ta venelane või lätlane või eestlane?

Vahet pole, leiavad lõpuks vaidlejad isegi — no pagana hästi laulab, lausa nagu väljamaal. Täpi i-le pani viimane saade, kus ta koos NoBig Silence’I Cramiga pani kuulajad lausa õhku ahmima — superstaar mis superstaar, küsimust justkui polekski, kes plaadilepingu ja 100 000 krooni ja kohtumise Lenny Kravitziga võidab.

Aga vahest teeb just see, et Janat juba mitu nädalat enne lõppkontserti ette võitjaks peetakse, finaalsaate hoopis tükk maad põnevamaks?

Arnot on vara veel maha kanda, sest tema on samuti väga-väga hea ning võitu väärt, küsige žüriiliikmelt Rein Rannapilt, kui muidu ei usu.

Teiseks tundub ta olevat lahedalt omapärane kuju ja hääl on tal kah super.

Ja need, kelle lemmik, näiteks Taavi või Kristiina või Artur, varasemates saadetes välja langes, võivad oma hääle nimelt Arnole anda. Protestiks või nii.

Ühesõnaga — pühapäeva õhtul tõotab tulla ülipõnev superstaarisaate superfinaal, kus võitu väärt on nii Jana kui Arno.

Ning nagu teada, pole ükski võistlus enne lõppenud, kui kõik võistlejad on üle finišijoone jõudnud — nii et pöidlad pihku!