Et silmini täis riigikogulast ei tohi kainestusmajja viia, on täiesti iseenesestmõistetav, sest sealsed töötajad ei pruugi aru saada, kellega on tegemist, ega suuda kõrgeltsündinule erikohtlemist tagada.

Kui näiteks mõni riigikogulane peaks kõrtsis lällama ja mitte tahtma arvet maksta, siis peaksid teised kõrtsis istuvad inimesed korjanduse korraldama ja vaese riigikogulase eest arve ära maksma. Sest mõelge ise, on ju võimalik, et nende praegune maksuvaba palgatõus täies mahus läbi ei lähegi. Ega nende sandikopikate eest, mis nad praegu saavad, ju korralikku peatäit endale lubada ei saa.

Ja kui purjus riigikogulane tahab politsei peadirektorit, siis tuleb see tema jaoks kohale kutsuda. Politsei võib ka kutsuda, sest see viiks väsinud rahvaesindaja erinevalt taksost ilma rahata koju. Igasugused alandused telekaamerate näol pärast kainerist väljasaamist jäävad ära.

Kuigi purjus riigikogulane jääb näiteks avalikus kohas magama, siis peavad kõik kodanikud tegema endast oleneva, et vaevatud rahvasaadik oma kulu ja kirjadega kaitsvate koduseinte vahele toimetada ja hoolitseda selle eest, et vahejuhtumist ei kuuleks ajakirjanikud.

Kui purupurjus riigikogulane peaks teie auto ära mõlkima, tuleb teil tema käest vabandust paluda, et olete oma masina valesse kohta parkinud, ning hüvitada talle kahju, juhul kui ka tema auto mõne kriimu sai.

Tuleks kehtestada ka seadus, et silmini täis riigikogulane tohib pissida sinna, kuhu tahab. Selles on ju süüdi linnavõim, baariametnik või jumal taevas, kui väljakäik juhtub vale koha peal olema. Kui vets ei ole seal, kus riigikogulasel häda tuleb, peavad asja eest vastutavad isikud vastu vaidlemata purjus riigikogulase loigu ära kuivatama ja hüvitama talle põhjustatud ebamugavused.

Sina, vastik valija, ajasid riigikogulase jooma. Sina oled süüdi. Sina vastutad. Sina maksad kinni tema maksmata arved, mõlgitud autod ja täiskustud baarid — ja loomulikult ka rahvaesindaja kurnatud maksa turgutamise kulud.