Pruukis vaid ärimees Peeter Rebasel Keskerakonda astuda, kui Sakala mahatõmbamise luba oligi käes. Koht on ju meelelahutuskeskuse rajamiseks ülihea. Ükskõik kui palju meeleavaldusi Sakala keskuseks ka ei korraldatud, kui palju lugusid arhitektid selle ehitise väärtusest ka ei kirjutanud — nüüdseks on Karla katedraal läinud.

Pruukis vaid Liis Treial-Tappol suure pidulikkusega Keskerakonna kümne tuhandendaks liikmeks astuda, kui avalikkusele sai teatavaks tõsiasi, et Rene Treial on oma kauni naise ja nelja lapse ema parteile maha müünud töökoha eest Pirita linnaosa vanema nõunikuna. On arvatud, et see ametikoht on kasulik ka kinnisvaraäri ajamisel, mis on Treiali põhitegevus.

Pruukis vaid Tauno Kangrol Keskerakonda astuda, kui linnalt hakkas tellimusi tulema lausa robinal. Kalevipoeg küll veel lahes ei seisa, aga küll ta tuleb, kui keskerakondlikule linnavalitsusele elupäevi antakse. Peale selle on Kangrol vanalinnas asuva maja ülisoodne rendileping, mille raames maksab ta ligi neljasajaruutmeetrise pinnaga maja eest renti oluliselt alla turuhinna.

Koolide mahaparseldamist Keski suurtoetajate Kruuda ja Sõõrumaa firmadele ei maksa mitte nimetadagi: vähegi arvutada oskavale publikule on selgeks saanud, et need lepingud on kasulikud ärimeestele, aga mitte linnale, st ka sulle ja mulle. Nüüd on Savisaar leidnud, et seda praktikat tuleb laiendada. Küllap on siis veel ettemaksu teinuid, kelle teeneid tuleb pikaajaliste magusate lepingutega pärjata.

Nii et Operile “mütsi pähetõmbamine” on ainult üks näide paljude seas. Mis Operil sellest, et netikommentaatorid teda enam ei armasta nagu varem ning müts põleb peas. Peaasi, et äri õitseb. Äri õitseb aga ainult siis, kui kuulud õigesse parteisse.