"Oleks vastutustundetu peita pea liiva alla ning teha olematuks vastandlikud suunad Eesti poliitikas. Ei ole ju saladus, et Kremli-lembus pole kusagile kadunud ja neid "rohelisi mehikesi" kes sooviks teistsugust Eestit, on siin alati olnud. Me seisame kindlalt sellele vastu," ütles Kukk Delfile.

Kuke sõnul tähenab nende lakooniline loosung "Kindlalt" seda, et keskendutakse kindluse pakkumisele. "Oleme Eestit aastaid vabaduse teel hoidnud. Ka siis, kui tundus ebapopulaarne liitlaskohustuste täitmine, jäime endale kindlaks. Kaitsekulutused on täna 2 protsenti mitte arvutusvea, vaid kindla tahte tõttu".

Lisaks IRLile, kes kasutas valimisnimekirjade üleandmisele tähelepanu saamiseks väga lähestikku asetatud Edgar Savisaare ja Vladimir Putini näopilte, ehib end "võõraste sulgedega" ka Reformierakond. Valimiskampaania reklaamplakatil on Ansipi pildi taustaks Eesti lipp ning Savisaare taustaks Kreml.

Euroopa Parlamenti pürgiv Indrek Tarand leiab aga, et Ansipi ja Savisaare näopiltidega suured reklaamid ajalehtede esikülgedel on raha raiskamine ning meenutab sisult vana poliitbüroo kokkutulekut.