Senat — 34 osariigis valitakse kuueks aastaks esindaja senatisse. Jagamisele minevate senaatorikohtade seas on praegu 19 vabariiklaste (kaasa arvatud üks vakantne Floridas, kus praegune senaator enam ei kandideeri) ja 15 demokraatide käes. Demokraatide vakantsed senaatorikohad on Nevadas, Nebraskas, New Yorgis ja New Jerseys. Senati praeguses koosseisus on 54 vabariiklast ja 46 demokraati.

Esindajatekoda — Valitakse kõik 435 esindajatekoja saadikut. Praeguses esindajatekojas on 222 vabariiklast, 209 demokraati, kaks sõltumatut ja kaks tühja kohta (vabariiklase Herbert Batemani ja demokraat Bruce Vento surma järel). Vabariiklastel tuleb kaitsta 25 vakantset kohta, demokraatidel üheksat.

Kubernerid — Valitakse 11 osariigis. Neist seitse — Delaware, Indiana, Missouri, Põhja-Carolina, New Hampshire, Vermont ja Washington on praegu demokraatide käes ja neli — Montana, Põhja-Dakota, Lääne-Virginia ja Utah vabariiklaste käes. Ühendriikides on pregu 30 vabariiklasest, 18 demokraadist ja kaks sõltumatut kuberneri.