Jelena Skulskaja kirjutas Postimehes isiklikust kogemusest seoses Aivar Mäe alluvuses töötamisega ja viitas ka 11 aasta tagusele artiklile, kus ta Mäe käitumisele avalikult tähelepanu pööras. Skulskaja kirjeldas artiklis isiklikku kogemust Aivar Mäega ning esitas Mäe ütlusi tsitaatidena. Osalt seetõttu esitas Mäe advokaat Paul Keres Skulskajale nõude ebaõigete ja Aivar Mäe au teotavate andmete ümber lükkamiseks täna kella 17ks. Vastasel juhul ähvardab Skulskajat kohtuvaidlus.

Jelena Skulskaja rääkis täna Delfile, et ta ei kavatse seda teha. "Ma hoopis loodan, et Aivar Mäele tuleb mõistus pähe ja ta palub minult ise vabandust," põhjendas ta, "ma võitlen lõpuni, ma ei karda absoluutselt mitte midagi."

Ta lisas, et Aivar Mäe alandas teda 12 aastat tagasi, sest Skulskaja ei olnud tema maitse järgi naine. "Ta ei ahistanud mind, aga ta alandas mind tihti ja see oli nii õudne, et ma mäletan seda veel 12 aastat hiljem," kirjeldas Skulskaja Delfile.

Mäe esindaja, vandeadvokaat Paul Keres ütles täna Delfile, et Skulskaja loos esinenud väiteid ei ole võimalik konkreetsesse faktilisse olustikku panna. Keres lisas, et vaid ühte Skulskaja esitatud väidet sai kontrollida, mida ta ka tegi. "Üks väide esitati faktina. Et see isik lasi Aivar Mäe käsul Jelena Skulskaja lahti, sest ta kardab Aivar Mäed. Me kontrollisime seda väidet ja see ei vasta absoluutselt tõele, ta täielikult eitas seda. Ei tea, mida sellest arvata."

Keres rääkis eile ERR-ile, et kaalub ahistamisskandaali tõttu ka Ekspress Meedia kohtusse andmist. Kas kohtusse minnakse ka nende inimeste vastu, kes ahistamissüüdistamise on esitanud, vastas Keres eile nõnda: "Nende suhtes, kes lähevad heauskselt ütlusi andma, ei saa ju olla kellelgi mingeid etteheiteid, küll on aga erakordselt madal isiku suhtes laimukampaania käimatõmbamine Eesti meedias. Need isikud, kes selle kampaania käivitasid, on meile teada. Meil on teada ka see, kes neid isikuid nõustab."