Janno on umbes 180cm pikk, kõhna kehaehitusega ja musta värvi juustega. Kodust lahkudes oli tal seljas tumehall mantel ja mustad teksapüksid. Peas oli Jannol villane müts ja jalas töösaapad. Kaasa võttis Janno kodust sülearvuti ja telefoni, mis on alates 21. jaanuarist välja lülitatud.

Janno ei pruugi tajuda ümbritsevat adekvaatselt ja tal on probleeme alkoholiga.

Lähedased said Jannoga viimati ühendust 13. jaanuaril, mil ta ööbis Rakveres. Pärnu piirkonnapolitseiniku Piret Dreimanni sõnul palusid lähedased politsei abi Janno asukoha tuvastamiseks täna. „Asusime koheselt tegutsema ja suhtlesime info kogumiseks Janno lähedaste ning tuttavatega,“ ütles Dreimann.

„Oleme kontrollinud ka tema võimalikke viibimispaiku,“ lisas Dreimann. „Politseile teadaolevalt viibis Janno 11. jaanuaril Tallinna Bussijaamas ning 13. jaanuaril Rakveres, kuhu ta jäi ka ööseks,“ ütles ta.

Alates 14. jaanuarist on Janno asukoht hetkel teadmata ja temaga ühendust pole politseil ega lähedastel õnnestunud saada.

Politsei palub kõigil, kes on kirjeldusele vastavat isikut on näinud või omavad infot tema asukoha kohta, sellest teada anda e-posti teel: piret.dreimann@politsei.ee või helistades Häirekeskuse numbril 112 või 57703075.

Kadunud Janno