Möödunud kevadel andis Glivenko Prosinale ühe saunalina. Esmapilgul tavalisele linale oli külge õmmeldud sokist tasku, kuhu sisse sai mobiiltelefoni libistada. Prosin riputas saunarätiku koos Glivenko mobiiltelefoniga Rapla Sadolini spordihoone naiste pesuruumi, et salvestada Rapla saalihoki naisliikmete tegevust.

Glivenko huvi ei piirdunud aga vaid Rapla saalihoki naisliikmete salvestamisega. Lisaks filmis ta salaja ka sama linna saalihoki meeskonna liikmeid. Naiskonda filmis ta kokku kuuel-seitsmel korral, meeskonda aga kahel. Lisaks pakkus Glivenkole huvi veel paar meeste pesu- ja riietusruumis viibinud inimest, kes polnud hokimeeskonnast. Ka nende tegevuse ja jutu Glivenko salvestas.

Peale selle tahtis Glivenko enda elukaaslast salaja filmida. Sedasi ta peitis mobiiltelefoni saunaruumi, kuid lisaks elukaaslasesse jäi kaadrisse ka naise alaealine õde. Kõige tipuks salvestas mees salaja enda ning oma elukaaslase seksuaalvahekorda.

Kõige selle eest mõistis kohus Glivenko vangi aastaks ning kaheksaks kuuks, kuid kui ta tuleva aasta ning kolme kuu pikkuse katseaja jooksul uut kuritegu ei soorita, pääseb mees tingimisi vangistusega. Ka Prosin, kes mehe mobiiltelefoni Sadolini spordihoone naiste pesuruumi aitas viia, mõisteti süüdi tingimisi. Tema peab karistust kandma kümme kuud. Glivenko puhul rakendas kohus sundraha 1648 eurot ning lisaks veel 1238 eurot menetluskulusid, Prosin pidi tasuma sundraha 810 eurot.