Valitsuse toetusmeeleavalduse üheks suurimaks aktivistiks oli näiteks Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe, kes rohelise helkurvesti ja ruuporiga meeleavaldust vedas.

Jaanus Riibe vasakul

Põhja-Tallinnat ja Haaberstit esindasid vastavate linnaosade vanemate asetäitjad Julianna Jurtšenko ja Oleg Siljanov. Samuti oli kohal ka Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi.

Meeleavalduselt polnud puudu ka endine Lasnamäe linnaosavanem ja praegune riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski, kel Lasnamäe esindajana pole probleemiks EKRE-ga koalitsioonis olla.

Kõige vasakul on üllatusmängijana Reformierakonna peasekretär Erkki Keldo, tema kõrval Andre Hanimägi ja nende ees Tanel Kiik.

Keskerakondlastest oli veel kohal ka näiteks Juhan Hindov, kes on varasemalt Haabersti linnaosavanema asetäitja ametit pidanud. Toetajate hulgas oli veel ka endine Tallinna abilinnapea ja nüüdne riigikogu liige Tõnis Mölder, aga ka sotsiaalminister Tanel Kiik.

Varasem Tallinna abilinnapea ja praegune riigikogu liige Tõnis Mölder.

Mõistagi oli esindatud ka Tondiraba jäähall, kelle müügispetsialist Roland Anton Rand hoidis koos Siljanovi ja teise keskerakondlase Vsevolod Jürgensoniga ühiselt suurt plakatit.

Keskerakond kutsus oma liikmeid toetust avaldama erakonna siselistis saadetud kirja abil, mille pealkirjaks oli "Meie peaministrit rünnatakse! Tule appi!" Kirjas teatati, et demokraatlikul teel sündinud valitsust ning peaministrit püütakse ebaõiglaselt kukutada.

"Meie oponendid teevad selleks aktiivselt tööd nii meedias kui ka parlamendis, kodumaal ja välismaal. Näitame esmaspäeval kell 8.45 riigikogu ees üheskoos, et ligi 300 000 inimese häälest riigikogu valimistel ei tohi mööda vaadata!" teatati parteilastele.

Reformierakond ning sotsiaaldemokraadid plaanivad peaministrit umbusaldada just esmaspäeval, lootes tänase päeva vältel saada kokku vajalikud allkirjad ning umbusaldusavalduse tekst.

Reformierakond otsustas möödunud nädalal, et kutsub Elmar Vaheri ebaseadusliku kohalt kangutamise katsega seoses kokku riigikogu erakorralise istungi, kus kavatsetakse esitada umbusaldusavaldus peaminister Jüri Ratase vastu.