Päästeteenistuse teatel hakkas suitsusignaal tööle lennuki ruleerimise ajal stardiraja suunas. Selle peale lennuk peatus ja reisijaid hakati liugteede abil evakueerima. Kaheksa inimest sai viga ja kaks viidi haiglasse, vahendab RBK.

Šeremetjevo lennujaama kommunikatsioonidirektor Anna Zahharenkova ütles RIA Novostile, et viis inimest said keskmise raskusastmega traumad.

Zahharenkova teatas ka, et suits tekkis reisijatesalongi. „Õhulaeva komandör kandis maapealsetele teenistustele ette erakorralisest olukorrast ja võttis vastu otsuse õhkutõusu katkestamise kohta, pärast mida vabastas raja ja peatas lennuki ruleerimisteel. Põlengut õhulaeva pardal ei olnud,” ütles Zahharenkova.

Lennukis oli kokku 187 inimest. Jerevani lendas hiljem reservlennuk. Nordwind Airlines teatas, et õhkutõusmise katkestamise ja reisijate evakueerimise põhjus oli ebatavaline lõhn salongis, mis tekkis paigalt liikumisel.

Moskva regioonidevaheline transpordiprokuratuur alustas intsidendi uurimist. Samuti alustas uurimist Venemaa uurimiskomitee.