Hunt, keda ärritab, et Johnson keeldus osalemast telekanali Sky poliitdebatil, ütles, et Johnsoni näol on tegemist argpüksiga, kellest ei peaks saama järgmist peaministrit, kui ta ei julge selgelt vastata küsimusele nagu kuidas ta kavatseb Suurbritannia Euroopa Liidust välja viia, vahendab uudistekanal BBC.

Hunt, kes jääb uuringute kohaselt toetuselt Johnsonile alla, ütles, et viimane oli parteiliikmete suhtes „uskumatult lugupidamatu“, soovides debattides osalemise asemel piirduda intervjuude andmisega.

Vaatamata Hunti Johnsonile tehtud üleskutsetest „olla mees” ja osaleda teisipäeval Sky debatil, teatas telekanal, et kavatseb ürituse tühistada, sest endine välisminister keeldub sellest osa võtmast.

Johnson keeldus nädalvahetusel samuti vastamast küsimustele peretüli kohta.

Võimaliku järgmise peaministri Johnsoni ja tema partneri Londoni kodust kostus neljapäeval valju kisa. Tülist on ka audiolindistus, mille andis ajakirjanikele naaber, ja sellel oli kuulda Johnsoni elukaaslase Carrie Symondsi karjumist: „lase mind lahti“ ja „kasi mu korterist välja“.

Tüli kohta tuli esimene kõne reede hommikul kella poole ühe ajal, teatas politsei. Helistaja oli mures naabrinaise turvalisuse pärast, märgiti avalduses. Telekanali BBC teatel „rääkis politsei kõigi hoones viibivate inimestega, kellega oli kõik korras ja hästi, /.../ ning edaiseks reageerimiseks vajadus puudus“.