Mehe vastu on esitatud avaldus politseisse kriminaalmenetluse alustamiseks kehavigastuste ja varalise kahju põhjustamises.

„Tavapärase kohtutäituri vastuvõtu ajal registreerus üks kodanik vastuvõtule,“ ütles kohtutäiturite sekretär Katrin Lepik ning lisas, et väliselt puudusid mistahes märgid järgnevast agressiivsusest. „Vastuvõtuboksis isik ägestus ning peksis naisterahvast rusikate, arvuti kuvari ja klaviatuuriga“ ütles Lepik.

„Olukorra lahendamine vägivallaga teeb olukorra ägestunud kodaniku jaoks kindlasti ebameeldivamaks. Avaldus on esitatud politseisse ning isik peab oma käitumise osas vastutust kandma“ ütles kohtutäitur Risto Sepp.

Põhja prefektuuri kesklinna jaoskonna juhtivuurija Merle Randla sõnul tuli häirekeskusele tuli kella 9.21 paiku teade, et Tallinnas Rävala puiesteel asuvas büroos tekkis naistöötaja ja 35-aastase mehe vahel konflikt, mis päädis sellega, et mees ründas naist ning põhjustas talle füüsilist valu. Mees lahkus enne politseinike saabumist.

"Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust Karistusseadustiku kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel ning menetluse käigus selgitatakse välja kõik sündmusega seotud asjaolud," sõnas Randla.

Kehavigastuste tekitamine on karistatav kuni üheaastase vangistusega.