Jordan kinnitas, et tema vastu toimunud rünnak ei ole mingil moel seotud tema abikaasa Eerik-Niiles Krossi ega teiste Eesti poliitilises elus tegutsejatega. "See ei muuda aga toimunut olematuks, väited vastupidises on mulle täiesti arusaamatud," ütles Jordan oma kommentaaris.

"Meie advokaat tegeleb küsimusega miks ja mis alustel algatatud kriminaalasi lõpetati ja eriti küsimusega, miks ähvardatakse mind meedia kaudu kriminaalasjaga minu vastu," lisas Jordan.

Loe Mary Jordani kommentaari muutmata täismahus:

Loen suure huviga meedias avaldatud väiteid, mis puudutavad minu ründamist Tallinnas läinud aasta lõpul.

Esiteks, tegemist on meie perele tõsist muret tekitanud juhtumiga, mille lahendus leitakse loodetavasti kiiresti.

Teiseks, meie advokaat tegeleb küsimusega miks ja mis alustel algatatud kriminaalasi lõpetati ja eriti küsimusega, miks ähvardatakse mind meedia kaudu kriminaalasjaga minu vastu. On kahju, et see kõik toimub valimiskampaania ajal, kuigi järgmised menetlustoimingud on määratud 5. märtsiks.

See seab meid olukorda, kus asja detailne kommenteerimine on selle ajani võimatu. Kuivõrd juhtumi uurimine kestab, suhtleb neis küsimustes juhtumis selguse saamiseks meediaga minu advokaat.

Tulutu on proovida teha toimunust poliitilise kähmluse teema. Tegemist on minu vastu toimunud rünnakuga, mis ei ole mingil moel seotud ei minu abikaasa ega muude Eesti poliitilises elus tegutsejatega. See ei muuda aga toimunut olematuks, väited vastupidises on mulle täiesti arusaamatud.

Soovitan nii Eesti ajakirjandusel kui Eesti politseil delikaatsemat suhtumist rünnakuohvritesse. Politseile avaldan samas tänu, et asja on seni uuritud ja menetletud kiiresti.