Kui juba muinasjutt, siis on kohane ka mängumajal ümber maagilise numbri tiirutada. Kolm nädalat võttis aega, et see majake valmis ehitada ja Reigol on kolm last, kelle jaoks see rajatud sai. "Kuna lapsi oli kolm, siis pidin ka kolm kiike tegema. Muidu oleks jama majas," tunnistas mees naeratuse saatel.

Idee mängumajakese jaoks tuli tütrelt. "Tema joonistas esimesed kavandid. Mina hakkasin pilti nende põhjal reaalsemaks tegema. Ja ehituskõlbulikuks," tunnustas Heinla tütre abikätt ka ehitusel: tütar aitas värvida, ehitada, andis kruve kätte jne.

Reigo Heinla iseennast kõvaks ehitajaks ei pea. Ehitamist ta kuskil õppinud ei ole ja esimene suurem ettevõtmine oligi perele maja hakata ehitama. Niisiis eelnes mängumajale aia- ja elumaja ehitamine. "Tuleb lihtsalt asi kätte võtta ja ära teha," innustas Heinla kõiki teisi majaehitajaid.

Kolm aastat tagasi elas ta veel 2-toalises Tallinna kesklinna korteris. "Saime aru, et juba ühe lapsega on seal kitsas. Siis otsisingi linna lähedale soodsat krunti ja leidsimegi Muugale vana suvila, Selle lammutasime maha ja ehitasime eramu," kirjeldas Heinla raudkindlat soovi elada oma majas. "Et lastel oleks oma hoov, kus joosta ja mängida. Eks unistus oma majast oli juba lapsepõlves "

Peamiselt on kõik tal ehitatud oma jõududega. "Kui elumaja ehitasin, siis olid loomulikult sõbrad abiks. Mõned üksikud tööd tellisin ka spetsialistidelt. Kuid raha [ehitamiseks] tuli raske tööga ja samuti ka ehitamine," kirjeldas Heinla, kuidas ta kahe aasta vältel jõudis pere juurde ainult magama.

"Hommikust õhtuni töötasin ja ehitasin. Tihtipeale lausa poole ööni," kirjeldas ta ränka rügamist enne muinasjutulist tulemust. "Naine oli lapsega ka tihti abiks. Koos otsustasime, et parem on kannatada ära see kaks aastat, kui siis teha näiteks see töö kümne aastaga."

Ehkki Heinla tõdes, et see rügamine "tõmbas suht läbi jah," siis sel aastal võib ta kodu olla juba Eesti kauneimaks valitud. "Maardu linn ise esitas meie kodu sinna konkursile."

Nimelt valiti Heinla kodu Maardu kõige kaunimaks ja sellelt võistluselt saadud auhinnaraha saigi kasutatud lastele mängumaja ehitamiseks. "Saime tuhat eurot kauneima kodu eest ja siis ütlesin, et selle eest ehitame lastele uue mängumaja. Läks tiba rohkem - umbes 1500 eurot," jäi Heinla rõõmust nakatavaks. "Oleme siin nii rahul. On piisavalt vaikne, aga samas elame linna lähedal."

Vaata videost mängumaja valmimist kogu ehitustöö võludes ja valudes: