Samuti on osa reformierakondlasi vihased Anne Sullingu peale, kes keeldus tagasi tulemast lähetusest.

Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Lauri Luik nentis Delfile, et üldiselt on kombeks, et oluliste hääletuste ajaks organiseerivad saadikud oma tegevuse selliselt, et nad oleks erakonna jaoks olemas. „Kui on midagi kriitilist, siis eeldame, et inimene tuleb õigel ajal tagasi,” märkis Luik. Ta möönis, et erakonnas oli neid, kes „tundsid end Boroditši käitumisest puudutatuna”.

Mitu Reformierakonna fraktsiooni liiget tunnistasid Delfile, et Boroditšis ollakse väga pettunud. "OK, põhimõtteliselt võid sa ju ära olla, kuigi see on tööaeg, aga sa pead tagama selle, et kui on olulised hääletused, siis oled sa olemas. Teda ei olnud hääletusel," viitas üks Reformierakonna fraktsiooni liige.

Boroditš ei olevat suutnud end hääletuseks Eestisse tagasi organiseerida, kuigi erakonna poolt aidati teda selles. "Aga ta olevat öelnud, et ikka kuidagi pole võimalik."

Puhkusel viibiv Boroditš telefonile ei vasta.

Koalitsiooni poolelt puudus umbusaldushääletuselt ka reformierakondlane Anne Sulling, kes viibis lähetusel Iisraelis. Delfi teada on paljud reformierakondlased pettunud ka Sullingus - tal oleks olnud võimalus varem naasta, aga ta ei teinud seda.

Delfi teada katkestasid oma lähetuse umbusaldushääletuse tõttu näiteks Taavi Rõivas ja Eerik-Niiles Kross.

Taavi Rõivas nentis, et tema tuli varem tagasi Davosist, kus teda ootas ees mitu olulist kohtumist. "See, kui parlamendisaadikud käivad lähetuses, on pigem positiivne, kuid igal saadikul, olgu opositsioonist või koalitsioonist, peab olema valmisolek tagasi tulla olulisteks hääletusteks," märkis Rõivas.

Opositsiooni umbusaldusavaldus justiitsminister Urmas Reinsalu vastu kukkus kolmapäeval läbi. Umbusalduse poolt oli 46 riigikogu liiget, läbi minemiseks oleks vaja olnud 51 häält.