Lindakivi kultuurikeskus toimuval pressiüritusel tutvustasid Edgar Savisaar ja Olga Ivanova valimisliitu, vastati nii kohalike elanike kui ka ajakirjanike küsimustele.

Nagu oodata oli, toimus programmi esitlemine nii eesti kui ka vene keeles - teist kuulis saalis ürituse jooksul suisa tiba rohkemgi. Venelaste osakaalu tähtsust ilmestas ka Savisaare tervitus, mis algas venekeelse repliigiga: "Dorogije druzja!"

Endine Keskerakonna esimees vabandas tervituskõnes koleda ilma eest ning avaldas tänu, et huvilisi Lindakivi kultuurikeskusesse sedavõrd palju kogunenud oli - saal oli täidetud kahe kolmandiku ulatuses. Savisaarele omaselt suurustleval kombel ümardas ta selle aga oma avakõnes tänulikult "terveks saalitäieks".

Valimisprogrammi tutvustas aga kuulajatele kõnepuldis seisev Olga Ivanova - esimesed kaks välja toodud punkti käsitlesid tallinlastele tasuta prügivedu ning sundüürnike probleemi.

Keskerakonna programmiga sarnaselt leidis Savisaare Valimisliidu lubaduste seast näiteks Mustamäe kiriku ja Lasnamäe haigla valmis ehitamise, korterühistute vaidekomisjoni loomise ning Tallinna jalgrattasõbralikumaks muutmise idee. Kui Keskerakond lubab KOV-valimiste võitmisel tõsta pensionilisa Eesti ümmarguse juubeli puhul 100 euro peale, siis Savisaare valimisliit trumpab siinkohal nad 50 euroga üle, pakkudes eakatele 150-eurost pensionilisa, mis "vastab tegelikele vajadustele muutuvas majandusolukorras".

Tähtsateks märksõnadeks kujunesid nii omandireformi lõpule viimine, sotsiaalsete tariifide kehtestamine kodutarbijale, süstlabusside idee teostamine ja Lasnamäele trammiliikluse toomine.

Ürituse lõpus võttis laiemalt sõna ka Edgar Savisaar. Kuigi esimese kahe avasõna "Ma tahaksin..." järel tuli Ivanoval teda aidata meeldetuletusega: "Lisada!", rääkis valimisliidu juhtfiguur pikalt justkui vastuseks Jüri Ratase hommikusele pöördumisele: Savisaar kordas, et nende valimisliidu eesmärk on toetada Keskerakonda. "Oleme mures selle pärast, mis erakonnas toimub, " sõnas Keskerakonna looja.

Saali oli oma tee leidnud ka vene propagandaportaali Sputniku esindaja, kellele Ivanova hoolimata Ratase poolt peale loetud sõnadest siiski vastas. Seda küll eesti keeles.