HALDUSREFORMI IME: Pärnu saab suuremaks kui New York!

Ei, see pole haige hobuse unenägu, vaid fakt. Tänu haldusreformile saab Pärnu pindala olema 859 ruutkilomeetrit, samas kui New York hõivab vaid 784 ruutkilomeetrit maismaad (pluss 430 km2 vett).
Loe edasi...

Kreml ei tea, kust on Donbassi „rahvavabariigid“ saanud sadu tanke: küsige Kiievilt

Moskva ei saada Donbassi tanke ning nende masinate päritolu kohta oleks parem küsida ametliku Kiievi käest, teatas Venemaa presidendi pressiesindaja Dmitri Peskov.
Loe edasi...

Alaealisena elukaaslase tapnud Pilleriin mõisteti vangi

Kohus saatis vangi alaealisena oma elukaaslase tapnud noore naise.
Loe edasi...

Nina Hruštšova: Putin ei lähe kuhugi, saame endale uue Brežnevi

Nikita Hruštšovi lapselaps, rahvusvaheliste suhete professor arutleb, missuguseks kujunevad Donald Trumpi aegse Ameerika suhted Putini Venemaaga.
Loe edasi...

Prokurör küsis Pärnus taksojuhi tapnud vendadele eluaegset vanglakaristust

Tänasel kohtuistungil küsis prokurör Gardi Anderson Pärnus taksojuhi tapmises süüdistatavatele vendadele eluaegset vanglakaristust.
Loe edasi...

Reformierakonna peasekretäriks sai Tõnis Kõiv

Reformierakonna juhatus nimetas tänasel koosolekul ametisse uue peasekretäri, kelleks sai endine riigikogu liige ja pikaaegne Paide linnapea Tõnis Kõiv.
Loe edasi...

Keskerakonna Rakvere osakonna juhiks valitud Siret Kotka: minu kandidatuur ja võit tekitasid solvumist ja pahameelt

Keskerakonna pressiesindaja teatel valis erakonna Rakvere osakond eile oma uueks esimeheks riigikogulase Siret Kotka. Keskerakonna Rakvere osakonna teatel sai Kotka ametisse aga salalikult ja omavahelisi kokkuleppeid eirates.
Loe edasi...

Hakkabki pihta: esimene Statoili tankla muudeti Circle K-ks

Cricle K Eesti alustab Statoili teenindusjaamade uuele brändile üleviimist. Esimene tankla, mis värvi vahetab, on Via Baltica trassil asuv Märjamaa teenindusjaam, mis ühtlasi kasvas kolm korda suuremaks.
Loe edasi...

Võimalik viga sinu töölepingus, millega tööandja seadust rikub

Töölepingu seaduse kohaselt peavad töölepingus sisalduma töötasu kohta vähemalt järgmised andmed: töö eest makstav tasu, milles on kokku lepitud (töötasu), sealhulgas majandustulemustelt ja tehingutelt makstav tasu, töötasu arvutamise viis, maksmise kord ja sissenõutavaks muutmise aeg (palgapäev).
Loe edasi...

ÄRILEHE FOTOD: Sulev Loo lahkub Eesti Raudtee peadirektori kohalt

Täna toimunud Eesti Raudtee nõukogu ja juhatuse koosolekul esitas peadirektor Sulev Loo lahkumisavalduse. Nõukogu otsustas, et juhatuse esimees jätkab veel kolm kuud, et nõukogul oleks piisavalt aega Eesti Raudteele uut peadirektorit otsida. "Minu aeg siin ettevõttes sai täis," tunnistas Loo otsekoheselt.
Loe edasi...

Riigiettevõtte juhid vassisid, aga ministritel on ükskõik

Riigiettevõtte Eesti Energia eelmise juhatuse rabe ja kiirustav tegevus peaks valitsuses häirekellad helisema panema.
Loe edasi...

Karistus selge: Therese Johaugile määrati 13-kuuline võistluskeeld

Norra Spordiföderatsioon on oma otsuse teinud: dopinguga vahele jäänud murdmaasuusatajale Therese Johaugile määrati 13-kuuline võistluskeeld.
Loe edasi...