Külma sõja lugu: piloot, kes ärandas ülisalajase Nõukogude hävitaja

Ootamatult, 6. septembril 1976, ilmus Jaapanis Hokkaido saarel asuva Hakodate linna lähedal pilvedest nähtavale hävitaja, hallidel külgedel ja tiibadel punased viisnurgad. Jaapanil polnud midagi teha, õnneks aga lennuk ei tulnud rünnakuplaaniga. Mitte keegi läänemaailmas polnud seda tüüpi lennukit varem isegi lähemalt vaadata saanud.
Loe edasi...

Savisaar öösel kell 4: Terve Riik on maha müüdud!

Täna öösel umbes kella nelja ajal postitas ametist kõrvaldatud Tallinna linnapea Edgar Savisaar Facebooki kurja postituse.
Loe edasi...

Ühe legendaarse ajakirjaniku allakäigu lugu

Tallinna Televisiooni maskott Mart Ummelas (63) sai pärast valitsuse vahetust kaela kriminaalkahtlustuse ja kadus eetrist.
Loe edasi...

Eliitkoolis puhkes koolidirektori ja lapsevanemate vaheline kodusõda

Gustav Adolfi gümnaasiumi (GAG) kuulsad ja rikkad lapsevanemad süüdistavad direktorit suurusehullustuses. Konflikti tagant paistab Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti suur plaan.
Loe edasi...

AASTALÕPP KÄRT ANVELTIGA | Leelo Tungal: Kas tänapäeva lapsed on muutunud? Ma ütleks hoopis, et tänapäeva vanainimesed on kõvasti muutunud!

Delfi TV saate "Aastalõpp Kärt Anveltiga" teises intervjuus vaatas kirjanik Leelo Tungal tagasi muutustele maailmas ja inimestes.
Loe edasi...

Saa tuttavaks! Eesti sotsiaalmeediastaarid, keda keegi ei tunne (aga kõik jälgivad)

Mööda maailma rändava Katri, tervisliku elustiili fänni Laura Liisa ja moehuviliste Meryli ning Kadi-Liisi tegemistel hoiavad Instagramis ja YouTube'is silma peal kümned tuhanded püsijälgijad. Kes nad on ja milles peitub nende fenomen?
Loe edasi...

Nokia telefon on tagasi: ussimäng ning 31 päeva kestev aku

Nokia mobiiltelefonid naasevad turule: esimene neist on 26 dollarit (24,5 eurot) maksev telefon klassikalise ussimänguga, vahendab populaarne USA investorite kanal CNBC.
Loe edasi...

Tere omanikuks püüdlev ärimees jäi riigikohtus süüdi suures maksupettuses

Eelmisel nädalal piimatööstuse Tere ostmisest teatanud Maag Grupi üks omanik Roland Lepp mõisteti 2004. aastal kriminaalkorras süüdi suures käibemaksupettuses. Kohtuotsusest selgub, et Lepa käitumine oli tahtlik.
Loe edasi...

Kreeka kingitus pensionäridele asjas sakslased marru

Kreeka teatas reedel, et 1,6 miljonit kreeka väikese sissetulekuga pensionäri saavad ühekordse kingituse.
Loe edasi...

Euroopasse minek: europarlament kinnitas Juhan Partsi kontrollikoja liikmeks

Euroopa Parlament andis kolmapäeval riigikogu liikmele Juhan Partsile mandaadi asuda Euroopa kontrollikoja liikmeks, vahendab ERR.
Loe edasi...

Türgist tuleb üha rohkem märke Eestisse mošee ehitamisest

Türgi riiklik arenguabi organisatsioon, kelle esindajad on ka Eestis kohapeal juba käinud, on ilmselt valmis mošeed rahastama, kui selle ehitus peaks reaalseks plaaniks saama.
Loe edasi...