Politsei pressiesindaja Marie Aava sõnul tuli 23. oktoobril kella 11 ajal politseile teade, et Lasnamäel asuva kortermaja 8. korruselt kukkus alla kaheaastane laps, kes viidi raskes seisundis haiglasse.

Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas ütles Delfile, et tõepoolest selline väljakutse kiirabil oli. "Tegu oli kaheaastase poisiga. Laps toimetati lastehaiglasse," lisas Adlas. Tallinna lastehaigla kommunikatsioonijuht Tiina Eier kinnitas, et laps on endiselt ravil intensiivraviosakonnas.

Õhtuleht kirjutas, et laps sai rängalt vigastada, kuid oli kiirabi saabudes teadvusel. Majanaaber Anatoli jõudis enda sõnul õnnetuspaigale vahetult enne kiirabi ja politsei saabumist: nuttev laps oli pikali väikesel rohuplatsil ja oigas valjult, kuid verd mehe sõnul näha polnud.

Kui laps oleks alla kukkunud madalama korruse aknast, oleks õhulend olnud väiksema kaarega ja ta oleks maandunud betoonil, mis ümbritseb kogu kortermaja.

Kortermaja all asuva keldripoe müüja rääkis, et ema ei teadnud, et ta laps oli aknast välja kukkunud. Esimesena märkas maas lamavat last möödakäija, kes nägi lahtist akent ja jooksis emale õnnetusest teatama.

Väikelastega juhtunud raskete õnnetuste puhul alustatakse asjaolude väljaselgitamiseks tavapäraselt kriminaalmenetlust ja ka antud juhtumi puhul selgitab uurimine välja, mis traagilise õnnetuseni viis.