Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab, et rahvaarvu vähenemist arvestades olevat edaspidi mõistlik koguda naised sünnitama üksnes viide linna. Riik peab nõu, kuidas korraldada patsientide transporti ja nende majutust suurte haiglate juures. Üldistatult: arstide liigutamise asemel püütakse patsienti rohkem liikuma panna.

Kaitsevägi korraldab taas sel kevadel 2.–20. maini iga-aastase Kaitseväe suurima õppuse Kevadtorm millest võtab osa enam kui 6 000 osalejat.
Postimees veetis ühe päeva koos 18 kuud Harku väljasaatmiskeskuses kinni hoitud aafriklastega, kes on nüüd Tallinnas lindpriid – riigist välja saata neid ei saa, kuid siin olemiseks neil ka õigust pole.

Õhtuleht kirjutab, sellest et leidmaks pisikese Varvara juuksekarvu või DNAd, avati torustik ja riidefragmentide saamiseks töötati läbi kaminaid. Läbi viidi veerandsada läbiotsimist. Kuna võimalik tapja tegi enesetapu, on paljud narvakad arvamusel, et narkomaan oli uurimise lõpetamiseks vaid mugav variant.

Äripäev räägib sellest, et Eesti silampaistvamad väikeinvestorid eelistavad oma raha paigutada kolme börsifirmasse. Uustulnukaid on sel aastal investorite TOP 50-s kokku 11.

14..19°C.
Kolmapäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 1-7 m/s.