Keskerakonna aukohus soovitas juhatusel Toobali erakonnas jätkamise otsus üle vaadata

Priit Toobal

Keskerakonna aukohus tegi täna kaks otsust. Kõigepealt otsustati lõpetada menetlus Mailis Repsi suhtes ja seejärel otsustati saata erakonna juhatusele soovitus vaadata üle varasem otsus, mille kohaselt Priit Toobalit ei visatud Keskerakonnast välja.
Loe edasi...

FOTO: Nõmme turg on hädas vandaalidega: lõhuti teepiirdeid, kõnnitakse katusel, loobitakse müüjate kaupa

Täna öösel lõhuti Nõmme turu parklas vandaalide poolt teepiirdeid. Tegemist on juba mitmenda vandaalitsemise juhtumiga viimasel ajal, teatas Nõmme linnaosa valitsus.
Loe edasi...

USA seab Balti riikide kaitseks lahinguvalmis 9000 sõdurit 500 tankiga

USA sõjavägi näitas Tapal tehnikat

USA seab Balti riikide ja idapoolse Kesk-Euroopa kaitseks alalisse lahinguvalmidusse kaks raskebrigaadi, mille käsutuses on kokku umbes 500 tanki. Näiteks Eesti kaitseks on edaspidi kogu aeg valmis 9000 uut lahinguvalmis USA sõdurit, teatab Soome meediagrupp Lännen Media.
Loe edasi...

Varvara juhtum aitas tabada kümneid lapsepilastajaid

Väikese Varvara mõrvaloo uurimine tõi päevavalgele ühiskonna õõvastava varjupoole. Paljastati kümned ja kümned võikad kurjategijad.
Loe edasi...

Noore iluuisutaja isa kinnitab, et uisuliit mürgitas tema lapse pahaks läinud pudeliveega

Noore eesti iluuisutaja Daniil Žuravi isa arvates võis „parim enne“ tähtaja ületanud pudelivesi, mida Eesti iluuisuliit juunioridele Eesti meistrivõistlustel tasuta jagas, olla tema poja terviserikke põhjuseks. Iluuisuliit leiab, et terviserikke põhjus on muus ning isa pretensioonid said alguse pettumusest, et poeg konkurendile alla jäi.
Loe edasi...

Erik Orgu: Kui tahad kaalust alla võtta, peaksid just nii toituma

Mida ja kui palju ikkagi peaks sööma, et kaalust alla võtta? See on küsimus, mida Eesti inimesed siinsele populaarseimale toitumisnõustajale kõige rohkem esitavad. Uurisime selle küsimuse, vastuse ja vastaja kohta põhjalikumalt.
Loe edasi...

Uus kuum perefirma: Erika Salumäe teeb tütre ja tema kihlatuga koos äri

Erika Salumäe tütar koos peigmehega

Esindusrõivaid tootva ettevõtte Gowri pärija Gowri Grand Uustaluga (21) kihlunud Sirli Salumäe, olümpiasangar Erika Salumäe (53) 16aastane tütar, on oma kihlatu ja emaga käivitamas Hispaanias juba uut ärigi – perepuhkuseid pakkuvat ettevõtet! Vähemalt värskele peiule pole selles midagi uut, noormees hakkas ju Gowri pereäris, kus enamusomanikud on tema vanemad Gerli Grand Uustalu (54) ja Lauri Grand Uustalu (47), juba 16aastaselt kaasa rääkima.
Loe edasi...

VIDEO: Ootamatult ilmunud allveelaev oleks sukeldujad äärepealt alla ajanud

See ehmatus sai hiljuti osaks Mehhiko Yucatani poolsaare esisel sukeldujatele, kui neile tundmatu, ilmneb, et turiste vedanud allveelaev oleks neile peaaegu otsa sõitnud.
Loe edasi...

Tippsportlaste ja treenerite ühispöördumine: toetame Tõnu Tõniste valimist Eesti Olümpiakomitee presidendiks

Tõnu Tõniste

23 Eesti tänast ja endist tippsportlast ning tipptreenerit tegid Eesti Olümpiakomitee (EOK) liikmetele ühispöördumise, milles avaldavad toetust presidendikandidaat Tõnu Tõnistele. Delfi avaldab selle pöördumise täismahus.
Loe edasi...

Kolm Eestis tegutsevat suurpanka on Rootsi finantsinspektsiooni uurimise all

Mossack Fonseca

Rootsi finantsinspektsioon uurib seoses nn Panama dokumentidega lisaks Nordeale ka Handelsbankenit, SEB-d ja Swedbanki, vahendab ERRi uudisteportaal.
Loe edasi...

Kurb lugu: üle poole sajandi reisijaid teenindanud bussiliin suletakse

Krootuse bussipeatus Põlvamaal.

Põlvamaa ajaleht Koit kirjutab, et bussifirma sulges 60 aastat käigus olnud Põlva-Krootuse-Tartu bussiliini.
Loe edasi...