Endise ämma luksuskorteris pesitsenud Evelin Ilves otsib uut kodu

Evelin Ilves, kes seni elanud Toomas Hendrik Ilvese emale kuuluvas mereäärses Rocca al Mare korteris, otsib sotsiaalvõrgustiku kaudu uut elukohta.
Loe edasi...

Autorollo kohtuistung jõudis täna võlausaldaja Teet Järvekülje arestimise aruteluni

Täna oli Autorollo kriminaalasjas võimalus oma lõppsõna öelda nii kannatanutel kui süüaluste kaitsjatel. Autorollo võlausaldaja Teet Järvekülg kasutas oma sõnavõttu selleks, et kritiseerida nii uurimise käiku kui kohtu all oleva Väino Pentuse tütar Keit Pentus-Rosimannust ja tolle abikaasa Rain Rosimannust. Kui Järvekülg hakkas rääkima, et ta ei usu juttu Väino Pentuse kehvast tervisest, siis tekkis arutelu, kas Järvekülg tuleks kohtu solvamise pärast arestida.
Loe edasi...

TABEL: Vaata, millised ettevõtted maksavad Eestis oma töötajatele kõige rohkem

Äripäev reastas 600 Eesti ettevõtet töötajate keskmise palga suuruse järgi. Edetabelisse pääsemiseks pidi keskmine palk olema üle 1532 euro.
Loe edasi...

VIDEO: Avaldati animatsioon Rostovis alla kukkunud reisilennuki viimastest hetkedest

Vene telekanal Life News avaldas Doni-äärses Rostovis alla kukkunud Flydubai reisilennuki viimaste hetkede animatsiooni, mis põhineb lennuki mustadest kastidest saadud andmetel.
Loe edasi...

12 unistuste sihtkohta, kuhu me tegelikult oodatud ei ole

Kaunid külad, idüllilised saared, iidvana arhitektuur - kuid mitte miski sellest ilus ei kesta igavesti, kui turistid jätkavad hordide kaupa saabumist. Need on 12 kohta maailmas, kuhu me kõik ihkame minna – aga kuhu me pole tegelikult väga teretulnud ei ole, kirjutab Business Insider.
Loe edasi...

TASS: Venemaa katsetas Süürias suure kiirusega „sõjalist internetti“

Vene sõjaväelased kasutasid Süüria kampaania käigus suure kiirusega „sõjalist internetti“ ja viimase põlvkonna sidekomplekse, teatas Venemaa ühendatud seadmeehituskorporatsioon (OPK).
Loe edasi...

Opositsioonisaadikud "paljastavad": riigikogus on peidus hulk antieestlaseid

Teisipäeval arutati riigikogus EKRE ettepaneku üle komisjonide tööd salvestada ja arutelu käigus jõudsid opositsiooni saadikud kokkuvõtteni, et kes ettepanekut ei toeta, tahab varjata kahtlaseid tegusid, mida võib nimetada antieestluseks.
Loe edasi...

Vanemad söödavad oma lapsed suhkruhaigeks: vale ja halb toiduvalik põhjustab eluaegseid tõbesid

Peaaegu kõik maailma riigid seisavad silmitsi muret tekitava väärtoitumise probleemiga selle mõlemas äärmuses ehk nii ala- kui ka ületoitumisega.
Loe edasi...

LEKKEBLOGI: Panama andmeleke parandab majanduse läbipaistvust, Läti offshore`id avanesid

Panamas tegutsevast konsultatsioonifirmast Mossack Fonseca lekkis suur hulk dokumente, mis paljastavad mitmete riigijuhtide ja paljude teiste maailma mõjukate salajased varad. Tänaseks on lekkeskandaal nõudnud ka esimese "ohvri" - ametist sunniti lahkuma Islandi peaminister Sigmundur Gunnlaugsson ning Panama on teatanud riigi kurikuulsa finantssektori läbipaistvuse parandamiseks rahvusvahelise ekspertkomisjoni loomisest.
Loe edasi...

Kliendi koti ära ostnud naise kohta selgus vägagi huvitavaid detaile

Teisipäeval kella 16 paiku müüs Kuressaare Humana kaupluse müüja kolme ja poole euro eest maha samal ajal poes viibinud kliendi käekoti. Kuidas see tegelikult võimalikuks sai? Juhtunu külvab kahtlust, et tädike, kes koti ostis, teadis, et see polnud müügiks.
Loe edasi...

KLÕPS: Tšau, Tallinn! Viis tundi Eestis viibinud Mariah Carey tantsukutid läkitasid lahkudes eralennukist tervituse

Eile Saku Suurhallis esinenud Mariah Carey, kes kokkuvõttes viibis Eestimaal vaid napid viis tundi, põrutas kohe pärast kontserti tagasi lennujaama, et seal oma eralennukisse hüpata ja Rootsi põrutada, kus ta end sisse seadnud on. Üks Carey tantsukuttidest, koreograaf Anthony Burrell, kes on muuhulgas ja Beyoncéga koostööd teinud, läkitas Instagrami pildi eralennuhetkedest pärast kontserti. "Eralennukielu bossiga," kirjutas ta pildile juurde.
Loe edasi...