"Meil kütab Mustamäel üks firma bursuikas vineeri- ja mööbliplaate. See tekitab lisaks astmahoole ka vähki. Teatasime korduvalt 1313 Keskkonnainspektsiooni. Menetlust ei algatatud. Trahvi ei tehtud. Mürgitamine kestab edasi. Kes meid aitaks?"

"On küll jube. See hais imbub paneelidesse ja immitseb sealt naabritele tuppa isegi pärast suitsetaja lahkumist ja remonti."

"Ühelt poolt ollakse kõvad looduse ja inimõiguste kaitsjad, aga kaitsealade hävitamine ja sõja koju toomine ei tee neile muret. Suitsetamine oleks nagu inimõigus, mitte puhas õhk, mille reostamise vastu nii "tuliselt" ainult teatud kohtades võideldakse, kui see mingil põhjusel kellelgi kasulik on. Suitsetajad mürgitavad kodus lapsi. Korter ja lapsed haisevad nii, et iiveldama ajab. Kõik nõudmised ja seadused rakenduvad meil ju valikuliselt."

"Mõistan seda muret täielikult. Sigaretisuits on eriti ebameeldiv. Kuid ka eramajade rajoonis võib suits olla nuhtluseks. Naaber kütab, korstnat pole ollagi, ei tõmba korralikult. Kütab märgade puude või muu risuga. Kõik suits tuleb maad ligi naabrite hoovi. Aknaid lahti hoida ei saa, õues liikuda ei saa. Riietele jääb suitsuhais külge. Saada siis lapsed selle haisuga kooli või mine ise haisvana rahva sekka. Väga ebameeldiv."

"Süütute kõrvalseisjate piinamine, nende füüsilise ja vaimse tervise ning vara rikkumine haisva ja mürgise suitsuga on minu meelest küll vägivalla alla kvalifitseeruv tegevus."

"Õigus. Puhta õhu hingamisele peab olema suurem õigus kui selle õhu mürgitamisele. Autodele kehtestatakse normid, aga sigaretist võib puhuda välja mida iganes otse teise inimese kodu või kontori aknasse."

"Teen rõduukse lahti, et tuba tuulutada ja mõned võimlemisharjutused teha ja...rõdul suitsu kimuv naaber rikub värske õhu. Selline suhtumine on levinud erinevates eluvaldkondades ja mitte muhvigi ei muutu paremuse suunas."

"Nojah. Aga, kui rõdul suitsetamine ära keelatakse, siis hakatakse köögis või WC-s suitsetama,hais levib teistpidi sulle tuppa. Kumb variant siis parem on?! Toas suitsetamist omas kodus ei saa küll keegi keelata."