Vaid mõned päevad tagasi samas kaupluses vargusega vahele jäänud mees käitus kinnipidamisel äärmiselt agressiivselt ning ründas turvatöötajaid.

Täna kinnipeetud kodanik hakkas USS Security turvatöötajatele silma juba nädalapäevad tagasi, mil ta ebaõnnestunult püüdis keskuse toidupoest varastada kaht pakki sigarette. Asjade läbivaatusel ähvardas noormees turvatöötajatele edaspidi nuga anda. Üleeile külastas mees taas kord kaubanduskeskust ning solvas seal teenistuses olnud turvatöötajat.

Politseiga konsulteerides selgus, et tegemist on tagaotsitava isikuga ning turvatöötajatel paluti ta uuesti ilmumisel kinni pidada.

Täna keskpäeva paiku sisenes noormees Port Arturi keskusesse ja turvatöötajad palusid tal suunduda turvaruumi. Isik ei allunud korraldustele, sõimas ning hakkas turvatöötajaid pea ja jalgadega lööma. Kuivõrd tegemist oli alaealise isikuga, turvatöötajad noormehe kinnipidamisel käeradu ei kasutanud ning koheselt kutsuti välja politsei, kes temaga edasi tegeles.

USS Security Lõuna ja Lääne piirkonna juhi Kalev Intsi sõnul oli selle vahejuhtumi puhul veel üks iseäralik ja mõneti ebameeldiv seik.

“Kui turvatöötajad püüdsid agressiivset noormeest rahustada ja teda kinni pidada, tulid kolm keskuses viibinud isikut kinnipeetavale appi. Teadmata mingisuguseid asjaolusid ning seda, et tegemist on politsei poolt tagaotsitavaga, raskendasid nad oma käitumisega noormehe kinnipidamist,” lausus Ints.