Toobali sõnul räägiti nii erakonna teemadel, Afganistanis toimuvast kui ka homme aset leidvast jutusaatest. "Teemade ring oli nii lai: alates välispoliitikast, lõpetades siseasjadega. Viimasel ajal on sündmusi nii palju olnud," märkis Toobal. "Laupäeval sõpra külastada on igati kohane," lisas ta.

Hundisilmal seisis kella poole kahe ajal maja ees Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali auto

Eile oli Hundisilmal koos Keskerakonna juhatus, millest Brüsselis viibinud Yana Toom ja Tallinna tehnikaülikoolis loengut andnud Jüri Ratas ei saanud osa võtta. Täna saabus Hundisilmale ka Toom. "Ta ei saanud eile tulla, tal oli täna võimalik. Ta liitus meiega ja see vestlus oli järjest huvitavam."

Edgar Savisaare tervisest rääkides ütles Toobal, et Savisaar rääkis mitu tundi juttu ja oli kogu aeg mõttega asja juures. "Ta on nüüd ju arstide hoole all olnud, need operatsioonid on läbi tehtud, tervis peaks ikka paremaks minema ja läheb ka. Väljanägemise mõttes oli tubli ja okei," kiitis Toobal. "Ma ei saanud küll aru, et ta oleks end kuidagi kehvasti tundnud. Vastupidi – tal oli sõprade külaskäigu üle hea meel."

Savisaare sõber ja erakonnakaaslane Aadu Must ütles kolmapäeval Hundisilmal, et Savisaare tervis "hea küll ei ole". Toobal nentis, et kevadisest jala amputatsioonist ei ole liiga palju aega möödas, Savisaar peab jätkuvalt arstide juures ja ülevaatusel käima ning taastumine on pikk ja keeruline protsess.

"Ma ütleks küll, et päev-päevalt läheb uuesti ikka paremaks. See vahepealne rünnak, mis tema kohta tehti, loomulikult lööb inimese rivist välja. Isegi täiesti tugeva tervisega lööb see rivist välja, aga seda enam inimese, kelle tervis ei olnud ju väga heal tasemel veel," kommenteeris Toobal.

Toobal lisas, et novembris toimuvale kongressile saab kandidaate üles seada 1.–16. novembrini, nii et ametlikult pole erakonna esimehe kohale veel ühtegi kandidaati, kuid Edgar Savisaar on öelnud, et ta kandideerib ja seda soovi ta tagasi võtnud ei ole. "Ma ei näe selleks ka vajadust," kinnitas Toobal.