Täpsemalt on tee 500 meetri ulatuses kaetud mittelaguneva plastiku ja asfaldijäägi seguga. "Autodele jääb see plastik kardaani külge kinni ja kõndides jalgade taha, nii et on oht pikali kukkuda," ütles murelik vallakodanik.

Ta nentis, et tegu on valgustamata külateega. "Kohati on tee peal lausa kuhjad ja osaliselt on plastik asfaldijäägi sisse pressitud. Teadupärast tuleb prügi viia prügimäele ja ebaseaduslikest prügisokutajatest teatada. Kas tõesti Kiili vallavalitsus täidab oma kohustuslikke ülesandeid niisugusel viisil ja maksab maksumaksjate raha sellise "teeparanduse" eest?" küsis lugeja.

Kiili vallavanem Aimur Liiva selgitas, et Metsanurga teel on tööd alles pooleli, plastikribasid teest välja turritama ei jäeta, ja nii on tema hinnangul tegu pseudoprobleemiga.

"Kiili vald paneb sinna materjali, mis jääb üle maanteeameti poolt tellitud Sausti tee renoveerimisest. Plastikribad on tee alusvõrgu jäägid, mis eemaldatakse killustiku ja freesipuru hulgast, seda pole lihtsalt veel jõutud teha," rääkis Liiva, kelle sõnul jätkub materjali vedu sel nädalal. "Kui plastikvõrgu jäägid on eemaldatud, tuleb teehöövel ja lükkab tee tasaseks."

Vana ülesfreesitud materjali kasutatakse mõne teise tee seisukorra parandamiseks sageli, tavaliselt püütakse seda panna tagasi ka sama tee aluskihiks, kust see üles freesiti. Kui kaua aga Metsanurga teel plastikribade eemaldamiseni aega võib minna, vallavanem ei täpsustanud.