„Aga millal, mis kuupäeval, mis laeval, kus kohas, kellele?“ ütles Madison kommentaaris Delfile, et Postimehe artikkel on väga umbmäärane.

„See on ju lolluse tipp. Tulla siukse asjaga täiesti anonüümselt – me ei tea ei kelle poolt, millal, kus kohas – täpselt fakte. Ja võime rääkida ahistamise süüdistusest!?“ imestas Madison.

Küsimusele, kas mõni artiklis kõlanud väide on ka tõene, vastas Madison, et ei tule meelde küll. „Ma lugesin selle läbi, see oli ikka päris omamoodi komöödia lugemine. Parem kui Miki Hiir,“ sõnas ta.

Madison märkis, et ta ei tea, milliselt töötajalt kopeeritud uksekaardiga tuppa tungimise süüdistus tuleb, aga tavatöötajate kajutiuksed ei käi tema sõnul lahti üldse uksekaardiga, vaid need on üldiselt alati avatud, ega käi lukus. „Meeskonna alas keegi ju ei ebausalda üksteist,“ rõhutas Madison.

Riigikogulane lisas, et kui teha uus kajutikaart, siis vana kaart läheb tavaliselt automaatselt kinni ja seda enam kasutada ei saa. „Siis peaks alati uuendama põhikaarti,“ tõstatas ta küsimuse, kas väidetavad ahistamise ohvrid käisid muudkui endale uusi kaarte tegemas.

Kajutikaartide kopeerimine ei ole Madisoni kinnitusel kuigi keeruline ja töö käigus tehakse uusi kaarte sageli. „Uusi uksekaarte tehakse loomulikult massiliselt, aga tulla sellise asjaga süüdistama – ma ei oska midagi kommenteerida ausalt öeldes.“

EKRE saadik Jaak Madison on olnud ka varem avalikkuse tähelepanu all seoses natsiteemalise postituse ja telefoni omastamisega.