"Reklaamisepa häda ja viletsus seisneb selles, et eestlane on külmalt kaalutlev ja äratõukavalt arutlev, pole naiivselt lihtsameelne, pigem valitsejaid vihkav, on kirjaoskaja, on pidevalt peksu ja petmist tunda saanud, on olnud pigem vaene kui jõukas, pigem paneb teisele eestlasele jala ette kui ulatab käe, on kade ja kaebehimuline, ei toeta teisi – see on ka põhjus, miks meie territoorium on väike ja rahvas ei sigine. Tee millist reklaami tahes, hingesoojust ei tekita see kelleski, sest eestlane hindab seda, mida saab käega katsuda ja mis kõlbab ka suhu pista," leiab teine.

"Jätab mulje süüdimatust rahva raha raiskamisest – klipi jaoks sobival hetkel üles tõsta hävitajad, külateele "eksitada" kiirabi jne! Tõeliselt masendav!" arvab kolmas.

"Nii vähe kui palju ma neid näinud olen, siis tundub, et ideed on päris kokku kuivanud. Jalutav Rõivas pakatab ülbusest, see tõesti jätab üleoleva mulje, ei kutsu kuidagi valima, pigem näitab end ennast täis noormehena. Rõivas pole nii karismaatiline, et võiks midagi sellist jutustada. Sotsid ärastasid Tammsaare. Samamoodi oli terve rida kommareid sotside väärtuste kandjad, aga need on maha vaikitud. Mis sots see Tammsaare ikka oli? Mage läbikukkumine," ütleb neljas.

"Taavi Rõivas nii hoogsasti marsib, nagu kardaks Tammsaare matusele hiljaks jääda," nendib viies.