Politsei sai täna kella 18.35 ajal teate Tartumaal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 198. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetusest, kus toimus kokkupõrge ühe sõiduauto ja kahe veoki vahel.

Esialgse info kohaselt liikus sõiduauto Toyota Tartust Võru poole ning kaldus seni teadmata põhjustel vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku veoautoga. Pärast kokkupõrget veokiga tegi sõiduauto teel pirueti ning põrkas ka veel teist korda esimese veoki taga liikunud teise veoautoga kokku, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Avariis sai kannatada Toyota roolis olnud mees, kelle meedikud toimetasid Tartu ülikooli kliinikumi. Kummagi veoki juht õnnetuses vigastada ei saanud.

Sündmuskohal tegutsenud avariipolitseinike kinnitusel olid veokite juhid kained. Kõikides sõidukites kasutati nõuetekohaselt turvavarustust ning kõigi kolme masina rehvid vastasid kehtestatud nõuetele.

Kokkupõrke tagajärjel jäi teele risti üks veokitest ning ka sõiduauto, mistõttu oli liiklus avariipaigas mitu tundi suletud. Kella 22 paiku oli liiklus taas avatud.