"Taavi Rõivase samm Tallinna TV tõkestamisel olgu eeskujuks teistele poliitikutele! Tallinna TV ei ole vaba meedia, vaid televisioonilaadne toode, mille ainus eesmärk on erakonna propaganda meie ühise raha eest," kirjutas ta Facebookis.

"Kõik kodanikud ja poliitikud, kes esinevad Tallinna meediakanalites, aitavad kaasa vargusele. Savisaare maffia kasutab jõhkralt maksumaksja raha, et tagada endale võimul püsimine ning korruptiivset tulu toovad töökohad. Iga Tallinna TV uudiste saade, iga linnavalitsuse tegevust kajastav artikkel on tegelikult valimisreklaam. Tavaliselt on see pakitud mingisse süütusse rüüsse, justkui informatsiooni vahele," lisas Palts.

"See on võrreldav Venemaa TV-kanalite toimega Ukrainas ja isegi Ida-Virumaal. Savisaare meedia juhid on kavalad. Justkui sõltumatuse saavutamiseks kutsutakse saadetesse ka teisi poliitikuid, kirjutatakse ka sõltumatuid artikleid. Tõsi, viimased ei kritiseeri mitte kunagi linnavalitsuse või keskerakonna tegevust. Savisaar on moosivaras ja poliitikud, kes esinevad Savisaare saates, on kaasosalised moosivarguses, avades moosihoidlate uksi," kritiseeris Palts.

"Tallinnas oli sellise varguse maale tooja Urmas Paet oma Nõmme linnaosa vanemaks oleku ajal. Kui ma olin linnapea, siis õnnestus mul kogu propaganda infokanalitest välja peksta. Savisaare ja Jüri Ratase linnapeaajastul keerati sulitempudele jälle täiega gaas peale.
Kuni Tallinna TV ja muude Raepressi väljaannete tegevust ei õnnestu lõpetada, tuleb kasutada kõiki võimalusi nende tegevuse tõkestamiseks ning nende eemaldamine valitsuse pressikonverentsidelt on hea algus.
Taavi Rõivas, minu silmis oli see mehetegu!"