Nimelt õpib keeni põhikoolis teises klassis poiss, keda vaevab progresseeruv haigus, mistõttu sügisest alates on poisil raskusi olnud raskudi käimisega. Kuna poiss tuli kooli koolibussiga, siis bussilt majja on tassinud teda seni seljas õpetaja Tiina Kukk.

Õpetaja sõnul oli poissi oli raske seljast maha saada, sest tema jalad ei kuulanud sõna, kui appi tuli talle kaheksandas klassis õppiv koolivend Jaagup, kes jäigi peale seda liikumispuudega koolivenda igapäevaselt aitama.

"Ta võtab riided ära ja siis ma viin ta üles. Kui ta vahepeal tahab näiteks kehalise tundi minna, siis toon ta alla," rääkis südamliku teoga hakkama saanud Jaagup Hinn.

Auhindu said aga teisedki. Lastekirjanik, luuletaja ning ajakirja "Hea laps" peatoimetaja Leelo Tungal pälvis elutöö auhinna, "Muutuste looja" tiitliga tunnustati traumaterapeut Maire Riisi pikaajalise töö eest leinas lastega perede jaoks, Lääne prefektuuri ennetusteenistuse vanem Liilia Mänd sai "Aasta teo" auhinna kogumiku "Ohutusraamat koolilapse vanematele" eest, "Aasta pere" tiitel anti suurele ning ühtehoidvale perekond Mikule ning laste ja noorte lemmikuks valiti lastele lugemisteraapiaga abiks olnud lugemiskoer Susi perenaise Maarja Taliga.