Välja on kujunenud traditsioonilised üritused: tähtpäevade tähistamine, karjääriga seotud tegevused, mitmesugused käelised ja silmaringi arendavad tegevused, koolisisesed ja Eesti Kutsekoolispordi Liidu poolt korraldatud spordivõistlused, millest võtavad osa enamus Eesti kutsekoole. Tallinna Transpordikooli õpilased on võitnud 2013/2014 õppeaastal mitmeid kirkaid karikaid kergejõustikus, murdmaajooksus, korvpallis, jalgpallis ja võrkpallis. Samuti on Tallinna Transpordikool esindatud iga-aastasel noorte infomessidel Teeviit ja Noor Meister!

Lahtiste uste päevade raames toimub jalgpalliturniir ja moeshow MoeSähvatus, kus esinevad ka üldhariduskoolide õpilased. Sel aastal võttis osa 15 võistkonda jalgpalliturniirist ja 11 kollektsiooni moeshowst MoeSähvatus 2014. Nimetatud üritust toetab suur hulk sponsoreid, kes jagavad osalejatele uhkeid auhindu, nende hulgas on Megazone, Kodupaber AS, Tervise Arengu Instituut, A le Coq, Gravex, Premia, Make Up Store, Kalev Spa, Wunts & Wuntsinna, Hesburger, Seppäla, MOOD, Reval Cafe, Ku:lsa:l, Orto, Sirowa, KangaDzungel, Les Petites, Lorenz, Tallinna Botaanikaaed, Abakhan Fabrics kangad, FK keskus, Skypark, Tallinna Kaubamaja, Greenika ehted, Bamba piljardiklubi, Expressions ja Tallinna Transpordikool.

Vaata moeshow`d.

Rõõm on tõdeda, et noorte tegevusse on kaasatud ka õpetajad ja kooli töötajad.

Tallinna Transpordikoolil on tegus Õpilasesindus, mille liikmed aitavad korraldada ja organiseerida huvitavaid üritusi. Lisaks Õpilasesinduse juhatusele on olemas kuni 20-liikmeline aktiiv.
Jälgi meid FB: www.facebook.com/Transpordikool
Uuri täpsemalt: www.ttrk.ee

Jaga
Kommentaarid