Täna Mustamäe sotsiaalkeskuses ilma tõttu siseruumides toimunud aiapeol käinud Sarapuu lausus, et tema pole antud ettekirjutust veel lugenud. Ta imestas, et kogu pika, peaaegu aasta kestnud protsessi käigus pole tema arvamust kordagi küsitud. Valimisreklaamiks ta kampaaniat ei pea.

Hiiu staadioni renoveerimiseks tegi ta oma sõnul aastaid tõsist tööd, oma roll oli selles ka Mutlil ja Savisaarel. Savisaar hoolitses, et rahastus tuleks ja käis ka tööd kontrollimas. Mutli on aga tunnustatud kohtunik. Sarapuu sõnul on teda ikka mingi töö edukal lõpetamisel meeles peetud. Ta meenutas, et kunagi on ta niimoodi saanud näiteks autoostuloa.

"No ikka hirmus palju vaeva sai nähtud selle staadioniga. Ma tean, et kuskil 7-8 aastat käis arutelu selle üle, kas see kate vahetada või mitte, kust see raha saada jne. Linnavalitsus otsustas siiski selle raha ära ja ma isiklikult nägin päris palju tõsist vatti ja vaeva, et see kate saaks maha pandud ja loomulikult kutsud inimesi avama. Miks nad siis seda ei peaks nägema?" lausus Sarapuu.

Sarapuu sõnul oli reklaami vaja, et inimesed teaksid, et staadion on uuenenud ja toimub avamine.