"On väga kahetsusväärne, et Tallinna linnavõim on loetud päevad enne europarlamendi valimiste algust käivitanud Edgar Savisaare poliitreklaamid," kommenteeris Vaher.

Nädal tagasi kirjutas Delfi, et linn on produtseerinud kuus 100 000 eurot maksma läinud teleklippi eesti ja vene keeles, mis kutsuvad üles inimesi Tallinna kolima, sest siin jagub töökohti. Vaher viitab aga linna jätkukampaaniale "Registreeru tallinlaseks!", millest kaks klippi on nüüdseks avalikkuseni jõudnud.

"Tegemist on järjekordse juhtumiga, millel on minu hinnangul avaliku vahendi korruptiivse kasutamise tunnused. Tallinna linnapea Savisaar jätkab isikukultust ja poliitreklaame maksumaksja raha ning loob endale sellega eurokampaanias eeliseid võrreldes teiste kandidaatidega," leidis Vaher.

Vaher meenutas korruptsioonivastase erikomisjoni taunivat otsust seoses Savisaare sügiseste kohalike valimiste aegsete linna raha eest tehtud kepikõnnikampaaniatega. "Kahjuks näib, et Tallinna linnapead Eesti seadused ega riigikogu komisjoni otsused ei loksuta – peaasi, et saaks ametipositsiooni kasutades luua endale korruptiivseid eeliseid," märkis ta.