Minu arust ei saa naised ja mehed iial võrdseteks. Samas ma tahan, et valitseks õiglus ja võrdsus, nt palkades, tööturul naiste ja meeste vahel.

Tänapäeva naised on kõik piirid ületanud: käivad sõduritena missioonidel, töötavad politseis ja päästeametis, joovad ja suitsetavad meestega võidu, tarbivad narkootikume. Minu arvates võiks naised jääda naiselikeks ja mehed mehelikeks. Samas ei tähenda see seda, et naine istub ainult kodus ja kasvatab lapsi.

Minu suguvõsas ja tutvusringkonnas on ülekaalus traditsiooniline peremudel. Naised teevad tavaliselt majapidamistöid, hoolitsevad laste eest ja lisaks teevad erialast tööd. Mehed käivad samuti tööl. Oleneb mehest, kas ta aitab kodus oma naist või ei. Ühesõnaga, naised teevad "naistetöid" ja mehed teevad "meestetöid". Eriti on see nii vanemates generatsioonides. Aga alati on ka erandeid.

Mõni mees oskab isegi süüa teha, teab, kuidas töötab pliit, kuidas pesumasin, kuidas nõudepesumasin. Minu arvates tänapäeva linnaühiskonnas ei olegi enam eraldi meeste- ja naistetöid. Nii nagu oskavad naised ja mehed võrdselt arvutit kasutada, võiksid nad ju hakkama saada kodumasinatega. Enda järelt koristamine on ju niigi iseenesest mõistetav.

Mul on hästi suur suguvõsa. Tore on vaadata viimase põlvkonna noori mehi, kes oskavad hoolitseda oma laste eest ja on võrdväärsed partnerid oma naistele. Ei põlga ära koduseid töid jms. Ma loodan, et kunagi on minu peres nii, et ema ja isa suudavad võrdväärselt hoolitseda laste ja kodu eest, jäädes samas naiseks ja meheks.