"Kahjuks on see aga teinekord keeruline, kui mitte võimatu," tunnistas Mihkelson oma Facebooki postituses, mille ta tegi seoses peaminister Andrus Ansipi erasõiduga Sotši olümpia avamisele.

"Mul on Ansipile vaid üks küsimus: kui peaminister osaleb Sotši mängude avamisel eraisikuna, siis kas ta teeb seda VIPide loožis või on ta ostnud sarnaselt eraisikutega tavapileti?" küsis Mihkelson.

Mihkelson peab Eesti sportlastele kaasaelamist täiesti normaalseks. "Olgu kodus televiisori taga või raja ääres kohapeal. Eraisikuna," rõhutas ta.

Mihkelsoni sõnul on Anvar Samost tõstatanud sugugi mitte vähetähtsa teema seoses peaminister Ansipi erasõiduga Sotši olümpia avamisele.

Samost algatas petitsiooni, mis soovitab peaminister Andrus Ansipil boikoteerida Sotši olümpiamänge. Esmaspäeva õhtuks oli sellele allkirja andnud ligi 500 inimest.

Mihkelson lisas, et täna õhtul näitab ETV kell 22.10 Iisraeli režissööri Alexander Gentelevi dokumentaalfilmi "Putini mängud", mis avab kõigi aegade kallimate olümpiamängude tegeliku tausta ja hiigelkorruptsiooni.

Filmi loojatele pakuti Venemaalt 600 000 eurot, et hoida ära linastumist. Üksi see fakt on kõnekas.