"Märt Rask on andnud intervjuu selle kohta ja Heiki Kranich on andnud intervjuu ja seletanud, kuidas need asjad käisid," viitas Reformierakonna endine esimees oma toonastele kolleegidele.

Kallase sõnul polnud Reformierakonnal sel perioodil rahastajatest puudust. Tema sõnul soovis osa rahastajatest jääda anaonüümseks ja erakond respekteeris seda. "Formaalselt ei olnud Reformierakonnal anonüümseid annetusi, küll aga oli neid, kes R-Hoolduse kaudu teenuseid ostsid ja pidasid seda õigemaks," rääkis Kallas. 

Kallase sõnul on annetustel ka teine pool ja kui on lubatud inimestele, et annetused jäävad anonüümseks, siis naa jäävad ka.

"Mul ei ole mingisugust kahtlust, et kõik annetajad on olnud väga lugupeetud ja põhiliselt Eesti ärimehed," ütles Kallas.


Kallase sõnul on kõiki erakondi anonüümselt rahastatud ja eriti tol ajal, seetõttu ei ole tema sõnul selles midagi unikaalset.

"Nagu ma olen korduvalt öelnud, ei ole Reformierakonna esimees tegelenud annetajatega, nendega suhtlemisega ega nendelt raha küsimisega ega vastuvõtmisega sel lihtsal põhjusel, et see oleks olnud poliitiliselt äärmiselt riskantne ja oleks sidunud kõrgema poliitilise juhtimise mingisuguste rahaliste tehingutega," rääkis Kallas. Ta lisas, et seda ei ole teinud peaaegu ükski poliitilise erakonna juht Eestis.

"Kuna nii on ja nii tol ajal jäi, nii ta jääb ka praegu," sõnas Kallas. "Mingit lisainformatsiooni minult ei tule."