"Rahulolu erakonna tulemusega Tallinnas sõltub sellest, kas seda võrrelda viimaste küsitlustulemustega, mis veel paar päeva enne valimisi lubasid toetust vaid kuus protsenti või ootustega üldiselt," kommenteeris Kallas ja lisas, et erakond teeb omad järeldused nii kaotustest kui võitudest.

Kõige rohkem jäi ta rahule sellega, et Viimsi meeskond jagas mandaatide arvult esikohta ja mahtus ka uude koalitsiooni. "Minu enda tulemus oli meeldiv üllatus ja kindlasti olen sellega rahul. Kuna juhin erakonna Harjumaa organisatsiooni, siis olen rahul ka sellega, et Harjumaal läks meil üldiselt hästi tänu meie nimekirjades kandideerinud tublidele inimestele," sõnas ta.

Negatiivseks hindas Kallas seda, et Viimsi nimekirjas kandideerinud naisi edu ei saatnud, kuigi püüti teha sooliselt tasakaalustatud valimisnimekiri.

Küsimusele, miks Kallas hoopis Tallinnas ei kandideerinud, vastas ta, et kogemustest oleks puudu jäänud. "Tallinna esinumbrina oleksin osutunud kõhnaks ning ma ei oleks osanud ega tahtnud sellist kampaaniat teha, mis Tallinnas valimistel edukaks osutus. Valdo oli tubli ja kampaania käigus ukselt-uksele käies rääkis kindlasti palju suurema hulga inimestega kui mina," rääkis ta.

Kallas ütles, et kavatseb osaleda Viimsi vallavolikogu komisjonide töös.