Tallinna kaltsukatega olen hästi tuttav ja mul on olnud kombeks neis iga paari kuu tagant üks suurem ostutiir teha. Viimasel paaril korral olen tühjade kätega tagasi tulnud. No andke andeks, aga ma ei saa aru, mis põhjusel hinnatakse katkise lukuga ja välja veninud põlvedega teksad 15le eurole, topiline ja pesus viledaks kulunud kampsun 20le eurole ja lääpatallatud saapad 35le eurole. Saapad olid kusjuures SHU brändi omad, ehk siis odavkaup nagunii ja tõenäoliselt maksid poes algselt poole vähem.

Kõige kummalisem on mu meelest, et kaltsudeks kulunud T-särkide eest küsitakse kuus ja rohkem eurot. Kuus eurot on vanas rahas üle saja krooni! Kas te saja krooni eest oleksite ostnud T-särgi, mis on kasutatud, kaenlaalused higist kollaseks tõmbunud ja kaelus lotendab?

Kellel on selline raha, et taolisi esemeid taolise hinnaga endale lubada? Ma parem tellin välismaalt või ostan hädavajadusel poest uue, aga kasutatud sajakroonist jumala tavalist T-särki ei vii ma endaga EALES koju!

Olengi viimasel ajal pidanud vajalikud kaubad ostma poest või tellima välismaalt, sest meie kaltsukad on muutunud oma nime väärilisteks ja müüvadki ainult kaltse. Hingehinna eest.