Raadiokuulaja oletas, et jutuajamise teemaks võis olla Tallinna halduskohtu eilne teade, et Kõlvarti kaebust kaitsepolitsei 2011. aasta aastaraamatus olnud väidete kustutamiseks ei rahuldatud.

Raadiojaama kodulehel pole avalikku arhiivi, kust saaks järelkuulata, kas Kõlvart tõesti just seda ütles. Avaliku arhiivi puudumist kinnitas ka raadiojaama kommertsdirektor Irina Krasilnikova.

Kui venekeelne Delfi küsis hommikuse intervjuu salvestist (mitte avaldamiseks, vaid üle kuulamiseks), siis teatas Krasilnikova, et ta peab selle jaoks Kõlvarti luba küsima, sest head suhted Kõlvartiga on raadiojaamale tähtsamad. Ta meelt ei muutnud ka see, et hommikul kuulsid tuhanded inimesed üle Eesti seda saadet, mistõttu midagi salajast seal olla ei saa.

Pool tundi hiljem teatas Krasilnikova, et salvestist otsustati Delfile mitte saata. Ta ei põhjendanud salvestise mittesaatmist.

Krasilnikova sõnul on Kõlvart ise valmis kõigile saadet puudutavatele küsimustele vastama. Kõlvarti endaga ei õnnestunud tema tiheda töögraafiku tõttu enne selle loo avaldamist suhelda.