Eelmisel aastal Londoni olümpiamängude ajal saavutatud hõbemedali eest sai ühe spordi aastapreemia 9600 Heiki Nabi. Ta lausus Delfile, et on taolise tunnustuse eest väga tänulik ja loodab, et ka edaspidi on põhjust tähistada tema saavutusi maadlejana.

Nabi lootis samuti, et maadlus jääb ka tulevikus olümpiamängude kavva, kuigi praeguse seisuga on maadlus olümpia kavast välja hääletatud.

Aasta kultuuripreemia üks laureaate, Eha Komissarov, sai 9600 euro suuruse preemia näituse „Mood ja külm sõda“ kureerimise eest. Ta lausus, et tema jaoks oli see ka tema karjääri parim näitus.

"Olen aastaid mõelnud, millises vormis saaksin ma tuua Eesti avalikkuse ette eesti nõukogudeaegse kultuuri ühe kõige tugevama lüli, mis on nüüdseks unustatud. Arvan, et tänu väga paljude heade kolleegide kaastööle see õnnestus ja Eestis on nüüd hulka hästi noori inimesi, kes, kui nende vanaemad räägivad, et oi, mis ma tegin nõukogude ajal, milliseid kleite ma õmblesin, kuidas ma Siluetti lugesin, siis nad natuke teavad, mis see tegelikult oli," rääkis Komissarov, kes oli väga rahul ka näituse eduga.