Püha Johannese kool saab plaani järgi olema kristliku kallakuga, “stressivaba” ja väärtuskasvatusel põhinev üldhariduskool.

Algatuse taga on RaMi kooli käivitaja ning loodava kooli direktriss Liivika Simmul, näitleja Rain Simmul, Estonian Airi kapten Immanuel Pärt, Elioni arendusdirektor Oleg Shvaikovsky, RaMi kooli loonud suurärimehed, VHK direktriss Kersti Nigesen jt. Uuele koolile elab kaasa ka maestro Arvo Pärt, kes osaleb 11. novembril Nõmme Lunastaja kirikus toimuval heategevuskontserdil ühe oma palaga.

Liivika Simmul ütleb, et uus kool erineb nn tavakoolist muuhulgas selle poolest, et traditsioonilisi koolikatseid ei toimu, numbriliste hinnete asemel antakse kuni kuuenda klassini sõnalist tagasisidet, pikapäevarühm kombineeritakse huvitegevusega ning lastele pakutakse võimalikult tervislikku toitu.

Hea Delfi lugeja, kuidas hindad sina uue loodava kooli väärtusi? Milline peaks sinu arvates olema tänapäevane kool? Millised väärtused peaks seal olema esindatud? Kirjuta meile, millisesse kooli paneksid sa oma lapse?

Ootame teie mõtteid aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.