Delfi lugeja kirjutas New Yorgist, et põhjapool eeslinnades on esmaspäeva hommikuse seisuga päris rahulik.

"Inimesed on valmistunud mitmepäevasteks elektrikatkestusteks (kui Manhattanil seoses Wall Streeti ja börsitegevusega saadakse elekter kiiremas korras tagasi, siis eeslinnad ei ole prioriteet), varutud on süüa, juua, vett, ning patareisid ja võimalusel ka generaator. Keegi paanikas ringi ei jookse ning pommivarjenditesse ei roni. Ühistransport on tühistatud, koolid suletud, aga firmad töötavad seniks kuni elektrit on ja töötajad kohale jõuavad.

Manhattanil on lood veidi teised - tegemist on ju saarega, kus üleujutus võib teha määramatut kahju. Metrood on maa all ning bussiliikluski ohtlik üleujutuste pärast. Paljud poed on suletud justnimelt seepärast, et töötajad ei saa kohale tulla, sest liiklus ei toimi. Vett ostetakse seepärast, et kõrgetest majades pumbad ei tööta ilma elektrita," kirjutab kohalik.

Hea Delfi lugeja USA-s, kirjuta meile kuidas valmistub New York orkaaniks, kui tõsiseks see kujuneb ja millised on tagajärjed? Ootame teie kirju aadressil rahvahaal@delfi.ee, kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest ka auhindu.