Organisatsiooni tegevjuht Kuno Kompus rääkis Saarte Häälele, et nad otsustasid 18-aastase Marii perekonda aidata osalt just seetõttu, et Naerata Ometi prioriteet on puudustkannatavate perede ja erivajadustega laste abistamine.

Tiitsonite pereisa Jüri peab töö tõttu tihti väga pikalt perest eemal viibima, et perekonda üleval pidada, ning ikka ei ole perel Kompuse sõnul alati raha näiteks küttepuude ostmiseks ja majapidamise olukorra parandamiseks.

Küttepuude mure aitasid Naerata Ometi kaudu head abistajad lahendada, kuid projekti eesmärk on aidata perel paremini toime tulla ning toetada neid uue pliidi, korstnajala ja soojamüüri ehitamisel.

Pereema Anne Tiitson on vaatamata keerulisele elule säilitanud positiivsuse ning tunnistas, et tütar Marii on nende perele väga palju õpetanud.

Kuidas aidata?

Marii perekonna aitamiseks on kaks võimalust: kas pangaülekanne või SMS.

Pangakonto: SEB 10220101993019 või Swedbank 221046387155. Saaja: Naerata Ometi MTÜ, selgitus: Marii pere toetuseks. Kindlasti lisada ka isikukood, et järgmisel kevadel saada tagasi annetuse tulumaks.

SMS tuleb saata numbrile 13 013 märksõnaga “Naerata marii” (annetad 1,6 eurot) või numbrile 13 017 märksõnaga “Naerata marii” (annetad 3,2 eurot).